Contactlenzen en contactlensvloeistof online bestellen

– Gebruik jij contactlenzen en zijn dit dan ook nog zachte contactlenzen, zoals maandlenzen, weeklenzen of daglenzen? Dan kun je tegenwoordig voor een laag bedrag online allerlei verschillende soorten zachte contactlenzen kopen. Prijzen van contactlenzen en aanverwanten kunnen online tot wel 70% goedkoper zijn dan dat je deze bij de opticien moet aanschaffen.

– Welke contactlenzen kan je zoal aanschaffen? Eigenlijk kun je online alle soorten en merken contactlenzen bestellen die je ook bij de opticien kan bestellen, met een uitzondering van harde contactlenzen. Dus ben jij op zoek naar maandlenzen, weeklenzen of daglenzen dan zijn deze lenzen allemaal online verkrijgbaar en het maakt niet uit of het sferische, torische of multifocale contactlenzen zijn. Voor iedereen is er wel een geschikte contactlens te bestellen, zelfs als je geen sterkte hebt, dan kun je zelfs voor kleurlenzen zonder sterkte kiezen. Naast kleurlenzen kun je tegenwoordig ook al meekleurende contactlenzen bestellen, deze contactlenzen worden automatisch donkerder en lichter, naarmate er meer of minder UV-licht op deze lenzen invalt.

– Draag je harde contactlenzen dan kun je helaas niet online terecht, want voor deze lenzen moet je wel een bezoekje aan de opticien of contactlensspecialist brengen. Dit komt omdat harde contactlenzen wat specialistischer zijn dan zachte contactlenzen. Ook voor nachtlenzen dien je een bezoekje aan de opticien te brengen. Lenzenvloeistof voor nachtlenzen en ook voor harde contactlenzen kun je wel online bestellen en dit vaak ook nog voor zachte prijzen.

– Naast zachte contactlenzen kun je online ook terecht voor andere producten zoals contactlensvloeistof, oogdruppels, oogmaskers en andere oogzorgproducten.

– Contactlensvloeistof dien je aan te schaffen als je harde contactlenzen, maandlenzen of weeklenzen gebruikt. Contactlensvloeistof hoef je niet te bestellen als je daglenzen gebruikt omdat deze lenzen al apart zitten verpakt in een blister met contactlensvloeistof. Contactlensvloeistof gebruik je om je contactlenzen te bevochtigen, te reinigen en te desinfecteren. De meeste verkochte contactlensvloeistof is de alles in één contactlensvloeistof voor zachte lenzen, deze is ook voor harde contactlenzen verkrijgbaar. Naast de alles in één contactlensvloeistof is er ook een peroxide contactlensvloeistof of aparte inzet- reinigingsvloeistof verkrijgbaar. Een peroxide contactlensvloeistof gebruik je in de regel als je contactlenzen wat sneller vuil worden.